Foci

Gerrard: “Jó volt a terv, de nem tudtuk megcsinálni”

Angliának továbbra sem jön ki a lépés a labdarúgó világbajnokságon: a szigetország válogatottja csütörtökön ismét vereséget szenvedett: Rooneyék az olaszok után Uruguaytól is 2-1-re kaptak ki.

Az angol csapat tagjai elkeseredettek, hiszen még soha, senki nem jutott tovább úgy a csoportkörből a vébék történetében, hogy az első két csoportmeccset elvesztette. Van azért olyan is, aki bizakodik, aki a 2012-ben Oroszországba távozó Fabio Capello helyén ülő Roy Hodgson pedig nem érzi úgy, hogy emiatt fel kellene állnia a kispadról.

„Az esélyeink a továbbjutásra hihetetlenül alacsonyak. Olaszországtól függünk,  nekik meg kell nyetrniük a következő két mérkőzést, nekünk pedig a Costa Rica ellenit megfelelő gólkülönbséggel.” – nyilatkozta Hodgson a  meccs után. „Keserű a csalódás, de nem gondolom, hogy ezért le kellene mondanom. Másfelől, ha az angol szövetség úgy gondolja, nem én vagyok a megfelelő ember a pozícióra, az az ő döntésük lesz.” – tette hozzá.

Fotó: Europress fotóügynökség

Steven Gerrard, a Liverpool és az angol válogatott csapatkapitánya is úgy véli, hogy a menedzser kitűnő munkát végez.

„Remek taktikai tervet kaptunk, mi nem tudtuk véghez vinni, miénk a felelőség” – olvasható a középpályás véleménye a bbc.com-on.  „Nagyon rossz most, és mindenkinek fáj, de ha Olaszország nyer, még mindig van remény.”

Daniel Sturridge sem adja fel könnyen: Twitterén a rajongóktól kért elnézést, de azt is hozzátette: még nincs vége a csoportkörnek.

„Betegnek érzem magam, megszakad a szívem. Sajnálom a szurkolókat is, és mindenkit otthon. De amíg nincs vége, addig nincs vége!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik