Foci

Újabb sérüléshullám a vb-n

Eden Hazard, Diego Lugano és Cristiano Ronaldo sem edzett szerdán.

A Chelsea középpályása, Hazard a mezőny egyik legjobbja volt az Algéria ellen 2-1-re megnyert keddi világbajnoki mérkőzésen, most azonban kihagyta a belgák tréningjét, lábujjsérülés miatt.

Marc Wilmots szövetségi kapitány szerint Hazard szinte biztosan ott lesz az oroszok elleni vasárnapi találkozón, és most csak “elővigyázatosságból” pihent, illetve járt kórházi kezelésen lábujja miatt.

Nem járt ilyen jól Diego Lugano, az uruguayiak csapatkapitánya, aki térdpanaszok miatt biztos nem játszik az angolok elleni csütörtöki, sorsdöntő mérkőzésen.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A 33 éves hátvéd nincs százszázalékos állapotban, ezért nem lép pályára, pedig jelenléte fontos lenne. Mivel mindkét csapat kikapott az első fordulóban – az uruguayiak Costa Ricától, az angolok az olaszoktól szenvedtek vereséget -, ezért fontos lenne a csütörtöki győzelem a továbbjutás szempontjából.

A portugálok zsenijénél pedig egyelőre kérdéses, mi is a gond, az viszont tény, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt, a szerdai edzés befejezése előtt az öltözőbe vonult.

A brazíliai világbajnokságot a németek elleni 4-0-ás vereséggel kezdő csapat egyelőre nem közölte, hogy a Real Madrid csatára miért nem edzett végig, sajtóértesülések szerint a térde fáj, és még az is elképzelhető, hogy nem tud pályára lépni vasárnap, az amerikaiak elleni összecsapáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik