Foci

De Rossi nem fél senkitől

Az olaszok szerint az ő malmukra hajtja a vizet, hogy pénteki ellenfelük legyőzte Uruguayt.

Daniele De Rossit a küszöbön álló Olaszország-Costa Rica mérkőzésről faggatták az újságírók, ő pedig lelkesen válaszolt: “Mindenkit tisztelünk, de nem félünk senkitől. A következő ellenfelünk mindenkinek nagy meglepetést okozott, és megmutatta a világnak, hogy figyelemre méltó játékosok alkotják a válogatottat. A következő meccsünket helyi idő szerint 13 órakor játsszuk, számunkra igazán megterhelő körülmények között.”

Az AS Roma játékosa szerint előnyt kovácsolhatnak abból, hogy Costa Rica sarokba szorította Uruguayt: “Az elért eredményük miatt más szemmel tekintünk az előttünk álló meccsre. Ha kikaptak volna Uruguaytól, talán elkövettük volna azt a hibát, hogy alulértékeljük Costa Rica csapatát, de ez nem fog bekövetkezni.”


Forrás: Europress Fotóügynökség

A sajtó képviselői kíváncsiak voltak arra is, milyen felállásban lépnek pályára pénteken: “Meggyőződésem, hogy senki sem pótolhatatlan, aki pedig ezt gondolja magáról, nagyot téved. Az én posztomon is remekül helytállhat 2-3 csapattársam, ezért sem szeretem, ha valaki azt gondolja magáról, hogy utolérhetetlen. Én például szívesen látom Thiago Mottát a helyemen – igaz, hogy az állóképessége talán gyengébb az enyémnél, viszont technikásabb játékosnak tartom magamnál. Tökéletesen alkalmas arra, hogy középpályásként a védelemre is összpontosítson, erről azt hiszem mindannyiunkat meggyőzött már a Paris Saint-Germainben nyújtott teljesítményével” – méltatta csapattársát Daniele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik