Foci

Benny bombázó a Fradiba jön

A németek már kész tényként közlik, hogy Benjamin Lauth, az 1860 München csatára Magyarországon folytatja. Úgy tudják két évre jön az Üllői úti új arénába.

A bild.de tényként közli, hogy az 1860 München csapatának két táviója közül az egyik “Benny a bombázó”. Benjamin Lauth hat évad és 184 meccs alatt 62 gólt szerzett a müncheni csapat színeiben, de még 2003/2004-ben ötször a német válogatottban is megfordult.

A bild.de úgy értesül, hogy a keddi budapesti orvosi vizsgálat után a támadó alá is írja a szerződését és szerdán már meg is kezdi a felkészülést új csapatában.

Lauth augusztus 4-én lesz 33 éves. Németországban ereje teljében lévő rutinos játékosnak számít, akire többnyire az edzők a vezérbika szerepét osztják. Azt várják tőle, hogy tapasztalatával, mentalitásával segítse a fiatalokat. Nyilván Doll edző is hasonlóan gondolkodik és nem mellékesen remél vagy 15 gólt tőle egy-egy bajnoki évadban.

Lauth Münchenben ezt megtette. Kérdés, itt sikerül-e neki, vagy ő is úgy jár, mint Tuyp, a kicsit nagy arccal érkező holland 2 gólkirálya?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik