Foci

Hivatalos: Rakitic Barcáé

A Barcelona labdarúgócsapata saját honlapján jelentette be a horvát játékos érkezését, aki öt évre szóló megállapodást ír alá a katalán együttessel.

Hetek óta tudni lehetett, azonban csak most vált hivatalossá, hogy a Sevillát erősítő Ivan Rakitic a következő évet már a La Liga ezüstérmesénél kezdi meg. Az átigazolás összegéről pontos részleteket nem árultak el az érintett felek, azonban korábban már lehetett hallani egy 18 millió eurós vételárról.

A pénzen kívül az andalúz csapat még a Barcelona B-t erősítő Denis Suárez játékjogát is megkapta, aki így a következő két évet kölcsönben tölti a sevillaiaknál.


Ivan Rakitic és Neymar a következő szezontól már egymás oldalán játszik
Fotó: Europress Fotóügynökség

Ivan Rakitic fantasztikus szezont zárt, így nem meglepő, hogy a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid figyelmét is felkeltette. Ennek ellenére a befutó végül a blancók ősi riválisa lett, akik minden bizonnyal Xavi helyére igazolták a 2013/14-es évben 12 gól és 12 gólpasszig jutó játékost.

A 26 éves középpályás jelenleg a horvát válogatottal készül a következő világbajnoki mérkőzésükre, melyet Kamerun csapata ellen vívnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik