Foci

Higuaín a Barcelona játékosa lehet

A korábbi Real Madrid támadó egy év kitérő után a katalán csapat kedvéért térhet vissza a Spanyolországba.

Egy évvel ezelőtt az egyik közönség kedvenc volt, az idei nyár után pedig a legnagyobb ellensége lehet a Real Madrid drukkereinek – legalábbis, ha tényleg igazak a pletykák. Márpedig a legnagyobb spanyol sportnapilapok szerint az argentin játékos már mindenben megállapodott a katalán együttessel.

Napoli és a Barcelona vezetői is kategorikusan cáfolták ezeket a híreket, azonban Gonzalo Higuaín nyilatkozata elég sokatmondó.

„Természetesen fociznék együtt Messivel a Barcelonában. A válogatottban is szeretek mellette játszani. Egyértelmű, hogy örülnék neki, de jelenleg csak a vb-re koncentrálok. Hízelgő a Barca érdeklődése, de minden játékos így érezne.”

A 26 éves csatár fantasztikus évet tudhat a háta mögött, ugyanis az első olaszországi szezonjában 24 gólig és 12 gólpasszig jutott. Minden bizonnyal ez a mutató – és persze Lionel Messi tanácsa – kelthette fel a nemrégiben kinevezett Luis Enrique érdeklődését. Ha valaki, akkor ő biztosan tud majd segíteni abban, hogy hogyan kezelje a Real Madrid szurkolók utálatát, hiszen ő is a Királyi gárdát megjárva jutott el a Barcelona csapatáig.

Természetesen mindez csak spekuláció.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik