Foci

Zsidózástól és hitlerezéstől zengett az Erzsébet tér

A szombat éjfélkor kezdődő Anglia-Olaszország világbajnoki csoportmeccset rengetegen tekintették meg a Gödörnél. A kiváló hangulatot állítólag Fradisták tették tönkre.

Egy szurkolói beszámoló szerint – amire a cink.hu talált rá – több százan nézték a rangadót az Erzsébet téren, köztük rengeteg külföldivel, természetesen zömében olasz és angol drukkerekkel.

A rajongók békésen énekeltek, szurkoltak saját csapatuknak, mígnem állítólag megérkezett egy fradista csoport, akik zsidózni és “heil hitlerezni” kezdtek. Azt, hogy az eredeti posztbejegyző mire alapozta, hogy fradisták voltak az illetők nem írja.

Kissé hihetetlen, hogy a futballünnepet ilyen könnyedén tönkre lehet vágni, főleg úgy, hogy maguk az olasz és az angol fanatikusok semmiféle rendbontásba nem kezdtek.

Sajnos bővebb információnk nincs a történtekről, így ha ti is ott voltatok a helyszínen, kérünk számoljatok be a szomorú esetről.

Íme, a már említett beszámoló:

“Tegnap a Gödörnél néztem az olasz-angolt. Hihetetlen atmoszféra, több ezer, mindenféle nációjú ember, szó szerint mintha Brazíliában lettünk volna, több száz olasz torkaszakadtából énekelte az olasz himnuszt, az angol blokk a jól ismert angol szurkolói énekeket, tényleg különleges volt a hangulat – egészen addig amíg meg nem érkezett egy csapat fradista, akik minimális bemelegítés után ordenáré mód nekiálltak zsidózni és cigányozni..percekig a “mocskos zsidók”-tól és a “sieg heil”-től zúgott a Gödör és környéke…eszméletlen égő volt, szó szerint megfagyott a hangulat és egy pillanatra elnémult az egész környék. Nem tudom éreztem e magyarként magam ennyire kínosan valaha is.”

Ehhez képest Kovács Károly hozzászólónk azt írta az esettel kapcsolatban: “NEM igaz a hír !!!!! kb tíz tizenöt fős csoport bedrogozva gyalázta a magyarokat rabszolga gojoknak nevezték a magyarokat ,drogos őrjöngéssűkel megzavarták az ott levő angolokat akik ezt megunták és elzavarták őket !!!!! A drogos banda tovább gyalázva a magyarokat ,magyar ellenes szavakat üvöltözve el vonultak a dohány utca felé !!!!! Így igaz a történet ezt kellene megírni és nem hazudozni ,egy hétvégi találkozó alátámasztására !!!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik