Foci

5+1 jó nő, akik lázba hozzák az olasz válogatottat

Hogy élőben szurkoljanak szívük választottjának, Brazíliába repülnek az olasz focistafeleségek és barátnők. Nézd meg, kik boldogítják az azzurrikat!

Aki jól figyel, a szombati mérkőzésen a közönség első soraiban is felismerheti az azzurrik feleségeiből és barátnőiből verődött csapatot. Ők azok, akik az Európa-bajnokságon szerencsét hoztak a fiúknak.

1) Fanny Neguesha

Bár még nem dőlt el semmi, nagy valószínűséggel ő és Mario Balotelli már most kiérdemeltek “a vébé legfelkapottabb párja” címet, hiszen botrányokkal tarkított kapcsolatuk és a napokban az Instagramon bejelentett eljegyzésük híre bejárta a világsajtót. A gyönyörű belga modell két éve társa jóban-rosszban Balotellinek, aki többször kellemetlen helyzetbe hozta Fannyt, legutóbb például azzal, hogy lebukott egy “édesnégyesben” – amiből Fannyt kihagyták…

2) Carolina Marcialis

Antonio Cassano felesége, az egykori vizilabdázó minden bizonnyal magával viszi a gyerekeket, Christophert és Lionelt is. Az EB-re külön mezt készíttetett magának, amin a 10-es szám fölött az “amore mio” felirat is helyet kapott, a gyerekek polóján pedig a “papa” szó díszelgett. Carolina egyik különös ismertetőjegye, hogy mindig nagyon ápolt és divatos, aki csak találkozik vele, megcsodálja.

3) Sarah Felberbaum

Daniele De Rossi színésznő barátnője mindenkit lenyűgöz a kedvességével – sokkal többet nem is lehet tudni a párról, ugyanis féltve őrzik a magánéletüket, olyannyira, hogy még a nyilvános eseményeken, partykon sem szoktak együtt mutatkozni. Sarah persze minden alkalmat megragad, hogy a lelátóról drukkoljon Danielének, de közös képek csak ritkán készülnek róluk. Szerelmük gyümölcse, Olivia tavaly februárban jött világra, De Rossinak előző házasságából már született egy kislánya, Gaia.

4) Novella Benini

Cesare Prandelli kedvese megszállott kocogó, Brazília homokos partjain szívesen hódol szenvedélyének. Róla is igen keveset tudni, az azonban biztos, hogy szeret stílusosan öltözködni és a fiatalon megözvegyült Prandelli szívét Firenzében ejtette rabul jó pár évvel ezelőtt. Az látszik rajtuk, hogy tisztelik és szeretik egymást, a rivaldafényt pedig kifejezetten kerülik.

5) Michela Quattrociocche

Alberto Aquilani felesége szintén színésznő. Amióta megszületett első közös gyermekük, Aurora, ritkábban látható a képernyőn, májusi bejelentésük szerint már úton van a kistestvér, ezért nem biztos, hogy Michela Brazíliában szurkol a válogatottnak.

+1 Alena Seredova

Mivel épp most bontják fel a házasságukat Gigi Buffonnal, a csinos Alena nem lesz ott a mérkőzés helyszínén. Gigi a sajtóban többször is tisztelettel beszélt volt feleségéről, akivel botrányoktól mentesen, szeretettel búcsúztak el egymástól. A keresett modellként dolgozó Alena tehát nem csak a megjelenésére lehet büszke…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik