Foci

Szexsztrájkba kezdett az olaszokért

Rocco Siffredi Facebook-oldalán jelentette be, hogy addig tartózkodik a testi örömöktől, míg az olasz válogatott versenyben marad a vébén.

A világhírű felnőttfilm-gyáros követőit arra kéri a közösségi oldalán posztolt videóban, hogy helyette is gyűrjék a lepedőt: “Szerelmeskedjetek otthon, az autóban, a kertben, bárhol, ahol kedvetek tartja! Szerelmeskedjetek helyettem, és a csapatunkért!”


Rocci Siffredi éppen az utolsó “áldozata” mellett tett fogadalmat – ha lehet egyáltalán hinni neki…
Forrsá: youtube

Rocco Siffredi azért döntött a szexmentesség mellett, mert állítása szerint semmihez sem fogható az a “kollektív orgazmus”, amit akkor érzett, amikor 2006-ban az olaszok megnyerték a világbajnokságot.

“Srácok, többezerszer jutottam már csúcsra, de csak egy olyan orgazmusom volt, amire mindig emlékezni fogok. Ezt pedig veletek együtt éltem át. Emlékeztek, mikor 8 évvel ezelőtt megnyertük a világbajnokságot? Ahhoz, hogy ezt ismét átélhessem, úgy határoztam, hogy amíg az olasz válogatott haza nem tér Brazíliából, távol tartom magam a testi örömöktől. Ti pedig használjátok ki ezt az időszakot, hogy elmondhassátok, többet szexeltek Rocco Siffredinél!” – tréfálkozott Facebook-oldalán a pornócsillag.

Ennek fényében elmondhatjuk, hogy az olaszok első csoportmérkőzése – amit szombat éjjel játszanak Anglia ellen – nem csak a vébészereplésüket illetően lehet sorsdöntő, hanem a szexsztrájk időtartamát is meghatározza…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik