Foci

Hazaengedték a kórházból Pintér Attilát

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának még pihennie kell a következő napokban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának tudósítása szerint Pintér Attilát hat nap után kiengedték a kórházból. A kapitány még szombaton, a kazahok elleni mérkőzés napján lett rosszul, így a kispadra sem tudott leülni. Pótlását egyik segítője, Farkas József oldotta meg.

Ugyan korábban szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint műteni kellett Pintért, ezt a szövetség később cáfolta. Legfrissebb közleményükben azt írják: „gyors, gondos és szakszerű beavatkozással az orvosok megszüntették a panaszokat kiváltó okokat”.


Fotó: mlsz.hu

„Szeretnék köszönetet mondani a Szent Imre kórház személyzetének, különösképpen két orvosának, dr. Bedros J. Róbert főigazgató főorvos úrnak és dr. Topa Lajos főorvos úrnak. Ezúton is köszönöm a jókívánságokat a szurkolók, edzők, játékosok részéről, sokat segítettek az elmúlt napokban támogatásukkal” – mondta Pintér az mlsz.hu-nak.

Az orvosok azzal engedték haza a kapitányt, hogy a következő napokban pihenésre, nyugalomra van szüksége a mielőbbi teljes gyógyulás érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik