Foci

Futács Márkó Törökországba igazol

A magyar válogatott Futács Márkó két évre a török labdarúgó-bajnokság élvonalának újoncához, a Mersin Idmanyurdu klubjához igazolt.

“Amikor Diósgyőrbe szerződtem, sokan mondták: vigyázzak, mert rosszul is elsülhet a hazatérés, több korábbi légiós sem tudott ismét külföldre igazolni, miután az NB I-ben szerepelt. Én azonban kockáztattam, és kiderült, jól döntöttem, mert elsősorban az elmúlt időszaknak köszönhetem, hogy Törökországban folytatom” – mondta az őt képviselő menedzseriroda közleményében a csatár, aki hozzátette, végérvényesen a Honvéd elleni találkozón mutatott játékával győzte meg a török szakvezetést.

Futács Márkó arról is beszélt, hogy új stadionban játszik az együttese, az edzőközpontja pompás, a város pedig maga a paradicsom. Megjegyezte, július közepén kezdődik a felkészülés, mert a világbajnokság miatt a török liga augusztusban rajtol.

A 24 éves játékos és Vladan Filipovic menedzser egyaránt úgy véli, ha jól játszik, akkor akár a nagy isztambuli klubok is felfigyelhetnek rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik