Foci

Csábit Nyíregyházára csábították

A magyar labdarúgó-válogatottal 100 százalékos mutatót felmutató edző kapta meg a lehetőséget, hogy stabilizálja a Nyíregyháza NB1-es tagságát.

Csábi József fél éve még a válogatott kispadján ült. Egervári Sándor helyére beugróként egy mérkőzés, egy győzelem mutatóval rendelkezi, irányításával vertünk a vb-selejtezők búcsúmeccsén Andorrát 2-0-ra.

Az NB2-ből frissen feljutott klub honlapja szerint Csábi a megegyezés után azonnal munkához látott. “Megtisztelőnek tartom, hogy gondoltak rám egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező csapatnál. Játékosként és edzőként is voltam többször Nyíregyházán, tudom, hogy az itt élők mennyire szeretik a futballt. Egy sikerre éhes közegbe kerültem, és mindent elkövetek majd azért, hogy a következő időszak valóban az is legyen. Nagy kihívás számomra a feladat, be akarom bizonyítani, hogy méltó vagyok a feladatra. A játékosok ügyében már ma megkezdődtek a tárgyalások, mivel a keretet szeretnénk megerősíteni, de számítok az elmúlt szezon labdarúgóira is, így június 23-án közösen kezdjük a felkészülést” – mondta a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik