Foci

A D csoport retteghet – jön Luis Suárez

Bár hivatalosan még mindig kérdéses az uruguayi támadó szereplése a világbajnokság első mérkőzésén, Suárez ettől még rém jókedvűen edzett.

Uruguay szombaton Costa Rica ellen kezdi meg a szereplését a világbajnokság D csoportjában. Luis Suárez még május végén hozta rá a frászt nemzetére, amikor az válogatott edzésén térdéhez kapott. Oscar Tabarez kapitány aztán május 31-én hirdetett keretet és egy fél sóhajnyi megkönnyebbülés kiszalad  a dél-amerikai ország fanatikusainak torkán, mivel a Premier League idei gólkirály (31 találat) benne volt a keretben.

Azóta nagy a csend. Még olyan hírek is szárnyra keltek, hogy Suárezt a Costa Rica ellen esedékes világbajnoki debütáláson biztos, ami biztos még jegelik egy kicsit. (A szerdán feltöltött videó azt mutatja, a gyorsaságával gond egy szál se…)

Sőt, ha az “uruk” begyűjtik a három pontot az első mérkőzésen, akkor Anglia ellen sem biztos, hogy pályára lép a harapós támadó, amelynek a “háromoroszlánosok” kifejezetten örülnének.

Ehhez képest csütörtökön már rém jókedvűen edzett.

Forrás: Europress Hírügynökség

Roy Hodgson válogatottja tehát két kezét összetéve imádkozhat azért, hogy az uruguayiak nyerjenek Costa Rica ellen és Oscar Tabareznek ellenük se kelljen kockáztatnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik