Foci

Komoly veszteség érheti az olaszokat

Újabb fordulat adja fel a leckét Prandellinek: a csütörtöki edzésen csúnyán megsérült Mattia De Sciglio.

A kapitány fontolgatta, hogy a Milan hátvédjét is pályára küldi az angolok elleni meccsen, most azonban veszélybe került Mattia De Sciglio szereplése – ráadásul nem csak a szombati megmérettetésen.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A fiatal játékost az orvoscsapat elkísérte az Angra dos Reis kórházba, ahol alapos vizsgálatoknak vetik alá, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a probléma. A Milan News nevű internetes oldal értesülései szerint az ártalmatlannak tűnő izomhúzódás akár több mérkőzéstől is távol tarthatja De Scigliót.

Ennél jóval borulátóbb a La Stampa, amely szerint komoly vádlisérülést szenvedett az ígéretes játékos. Olyannyira, hogy akár itt véget is érhet a vébészereplése, helyét pedig Andrea Ranocchia vehetné át. Hogy kinek lesz igaza, egyelőre nem tudni, biztosat csak a kórházi vizsgálatokat követően mondanak majd a szakértők.

Egy biztos, De Sciglio mellől az utóbbi időben elpártolt a szerencse: tavaly nyáron, az Eindhoven elleni mérkőzésen ment ki először a térde, majd keresztszalag-szakadás miatt került műtőasztalra szeptemberben. Két hónap pihenő után ismét pályára lépett, túlerőltetés miatt azonban begyulladt a térde, ami miatt ismét szünetet kellett tartania. Februárban, egy szerencsétlen ütközést követően kificamodott a bokája, ami miatt újabb kényszerpihenőt kellett tartania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik