Foci

Juninho kislánya imádja Pirlót

Egyre feszültebb az olasz válogatott, ahogy közeleg az első meccsük időpontja, ma azonban kellemes meglepetés feledtete az izgalmakat.

Az azzurrikat Juninho Pernambucano látogatta meg a Portobello Resortban, ahol teljesülhetett 12 éves kislánya kívánsága is. Maria Clara ugyanis megszállott Pirlo-rajongó, és nagyon vágyott arra, hogy élőben is találkozhasson a Juve góllövőjével.

“Apukám mindig sokat mesélt róla, és elmondta, hogy milyen tehetséges focista. Én eddig csak a tévében láttam, de mindenképpen szerettem volna személyesen is megismerni. Ez ma megtörtént, és elmondhatom, hogy Andrea nagyon édes!” – lelkendezett a brazil rajongó.

Fotó: Twitter

A találkozásnak Pirlo is nagyon örült – természetesen a Twitteren is posztolt róla -, mert végre élőben is elmondhatta Juninhónak, hogy sokat köszönhet a tőle ellesett trükköknek, különös tekintettel a tizenegyes rúgásokra. “Azt hallani, hogy a focitechnikám inspirálta Andrea Pirlót, legalább olyan jó érzés, mint megnyerni egy bajnokságot. Ez azt mutatja, hogy nem játszottam hiába” – öntötte szavakba meghatottságát az egykori brazil klasszis.

Pirlo és Juninho mezt cseréltek, a juventino még egy Pirlo feliratú brazil pólót is kapott, Maria Clara pedig megszerezte élete első Pirlo-aláírását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik