Foci

Balotelli házasodik

A jó hírről Twitteren és Instagramon értesítette követőit a pár – bizonyítékként az eljegyzési gyűrűt is megmutatták a kíváncsiskodóknak.

A nagy bejelentést, hogy Fanny Negueshával hivatalosan is összeköti az életét, a közösségi oldalakon kürtölte világgá SuperMario. Európai idő szerint reggel 6-kor posztolta azt a fotót, ami többet mond minden szónál: az eljegyzési gyűrű mellett Mario sorai árulkodnak a pár boldogságáról. “Igent mondott, ami életem legfontosabb igenje” – lelkendezett a góllövő.

A kép forrása: Instagram

A képen láthatjuk a lánykérés helyszínét és Balotelli Fannynak címzett megjegyzését: “Je t’aime my WIFE” Fanny a lánykérés előtt néhány órával érkezett Brazíliába, hogy egy romantikus vacsorán szerelmével ünnepelhesse 23. születésnepját. A rossz nyelvek szerint Fanny és Mario kapcsolata ismét mélyponthoz érkezett, fotóik és a nagy bejelentés azonban eloszlatta a kételyeket.

A hirtelen jött bejelentés hallatán sokan gyanakodni kezdtek, hogy úton lehet a második Balotelli-bébi. “Mario az EB alatt is reflektorfénybe került a magánéletével, hiszen Raffaella Fico akkor jelentette be, hogy gyermeket vár a támadótól. Könnyen lehet, hogy most majd Fanny rukkol elő valami hasonlóval…” – rosszmájúskodtak a kommentelők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik