Foci

Rio Ferdinand Londonba készül

Komoly erősítést tervez a Premier League-be frissen feljutott londoni Queens Park Rangers futballcsapata. A rutinos védő régi edzőjével dolgozhat újra együtt.

A QPR már ajánlatot is tett a Manchester United és az angol válogatott egyik legelismertebb játékosának, és valószínűleg sikerül is a fővárosba csábítani Ferdinandot a vörös ördögöktől, miután június 30-ig tartó kontraktusa lejártával szabadon igazolhatóvá válik.

A 35 éves játékos közel 80 ezer fontos heti fizetést kapna, mellyel ő lenne a klub legjobban fizetett labdarúgója. Emellett azzal a Harry Redknapp-pel dolgozhatna újra együtt, akinek kezei alatt érett profivá.

Fotó: Europress fotóügynökség

Ferdinand 14 évvel ezelőtt a West Ham United együttesénél kezdte pályafutását, ahonnan 18 millió fontért előbb Leedsbe, majd tovább 30 millió fontért a Manchester Unitedhez igazolt. Karrierje során összesen hat angol bajnoki címet, egy BL-győzelmet és két FA, illetve Ligakupa-elsőséget ünnepelhetett.

A QPR emellett a Swansea védőjét, Ashley Williamset is szeretné soraiban tudni, s már tettek is érte egy 4 millió fontos ajánlatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik