Foci

Az angolok félnek Balotellitől

Hat nap múlva összecsap az angol és az olasz válogatott. Hodgson csapata Balotellitől tart leginkább.

Még pályára sem lépett, máris borzolja a kedélyeket Mario Balotelli, aki kiszámíthatatlanságával sok fejtörést okoz az angoloknak. Gary Cahill, a Chelsea védője nem titkolja, hogy Super Mariótól tartanak a leginkább.

“Sosem tudhatod, hogy mi jár a fejében, épp ezért nem lehet felkészülni a vele való találkozásra. Bármikor támadásba lendülhet, ám ha olyan napja van, esze ágában sincs megerőltetni magát. Képes arra, hogy egyetlen rúgással a pálya másik végébe küldje a labdát, teljesen kiszámíthatatlan. Kétségkívül ő az egyik legjobb az olasz válogatottban – már amikor van kedve játszani” – ecsetelte a Mirror újságírójának Cahill, aki többször is játszott Balotelli ellen, amikor az olaszok támadója a Manchester City csapatát erősítette.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“Sokszor feladta nekünk a leckét, de volt olyan is, hogy a hatvanadik percben lecserélték, mert egyszer sem jutott labdához. Még egyszer mondom, teljesen kiszámíthatatlan a teljesítménye – ő egy igazi világklasszis, akin mindig rajta kell tartanunk a szemünket” – emlékezett vissza a Chelsea játékosa.

A Daily Mail számolt be arról, hogy az Arsenal továbbra is tárt karokkal várná Balotellit, akiért 25 millió eurót fizetne a Milánnak. Az olasz csapat háza tájáról egyelőre nem érkeztek eladásról szóló hírek, egy azonban biztos: ha mégis rászánnák magukat, nem adnák alább 30 millió eurónál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik