Foci

Miami Vice-stílus hódít az angoloknál

Az angol válogatott jelenleg Miamiban flessel, hogy felkészítsék magukat a vb-re. Roy papa ifjaira azonban még vár egy felkészülési mérkőzés Honduras ellen, amely még potenciális sérülés veszéllyel fenyegethet.

A játékosok és a stáb tagjai is szántak időt arra, hogy kicsit megbarnítsák hófehér testüket, amelyet angliai körülmények között lehetetlen lenne bármilyen árnyalattal is sötétebbé varázsolni. De mivel jól kell kinézni a Tévében, ezért kicsit kiültek lazulni.

Fotó: Twitter

Hodgsonról mindig is tudtuk, hogy van egy sajátos stílusa, amelyet csak ő maga ért meg igazán. Görnyedt teste és a hajlott kora nem is illik össze a mai trendi divatos cuccokkal, de Roy papa most igazán a lovak közé csapott.

Nem elég, hogy Adonisz-testével riogatja Miami lakóit, de még az edzéseket is napszemüvegben (Roy-Ban) vezeti. Hol látunk ilyet más válogatottaknál? Na ugye, hogy sehol.

Fotó: Twitter

Csak aztán nehogy az angolok nyitómeccsén a szokásos öltöny, ing, nyakkendő trió helyett V-nyakú kivágott pólóban jelenjen meg. Mindenesetre leszögezhető: Royban ott van a #Swag.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik