Foci

Itt a bizonyíték: Pintér tök más meccset nézett

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Korcsmár Zsolt például bátran játszott az albánok ellen! Meglehet, valamelyik kedd esti Xbox-csatára gondolt, lévén a védő pályára sem lépett.

Elég gyatra játékkal vertük szerdán felkészülési meccsen Albániát (1-0). A mérkőzést beharangozó írásunkban azt fejtegettük, az albán épp olyan csapat, amely ellen bármi is lesz az eredmény, nehezen jön ki belőle pozitívan a kapitány.

És lőn. Pintér Attila is megzavarodhatott a meccs láttán, mert az 1-0-as szenvedést követő sajtótájékoztatón eldörmögött néhány zavaros mondatot. A többi közt “azt gondolta”, hogy teljesen más lett volna a meccs, ha kapunk az elején mindjárt két büntetőt (Korhut és Futács elleni szerelésért), illetve annak örült, hogy Vécsei és Heffler mellett Korcsmár is bátran futballozott.

Ennek mi is örülünk, különösen azért, mert Korcsmár pályára sem lépett. Csodás! Úgy látszik, a kapitány vagy más meccset nézett, vagy Batiz Andrásnak még rengeteget kell vele foglalkoznia!!

Az ominózus mondat 1:55-től hallható, az nso videóján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik