Foci

Óriási magyar foci-BL siker

A strandfoci BL-nek is beillő Euro Winner Cupot, a legjobb európai klubcsapatoknak rendezett kupának Catania ad otthont. Az első meccset behúztuk az olasz Terracina ellen!

A magyar bajnoki címvédő Goldwin Pluss Bodon FC  a strandlabdarúgó Bajnokok Ligájának G-csoportjában igencsak nehéz csoportba került. Az első meccset kedden a Terracina, Európa legerősebb bajnokság, a Serie A (itt is így hívják) ezüstérmese ellen játszották a svájci világbajnok Spaccarotellával (Spacca) és a portugál Coimbrával megerősített magyarok.A két idegenlégiós mellett persze Besenyei Ferenc, Badalik Szabolcs, Fekete Viktor, Ughy Márk vagy Szacskó László is a magyar válogatott erőssége, így elmondható ütőképes kis csapatot küldtünk a BL-be.

Forrás: mlsz.hu

Éppen ezért alaposan meglepte az esélyesebbnek vélt ellenfelét a Goldwin, amely az első harmadban kétgólos előnyre tett szert Spacca  találataival.

A második felvonásban Spacca tovább növelte a magyar előnyt, de az olaszok nem törtek meg, és nagy hajrát kivágva, az utolsó harmad végére egyenlítettek. Jöhetett a ráadás, ahol Fekete Viktor révén a Goldwin szerzett gólt, és ezzel megkaparintotta a győzelmet. Szerdán az első meccsét fölényesen nyerő Lokomotiv Moszkva lesz a magyar bajnok ellenfele – számolt be az mlsz.hu.

A magyar bajnok szerdán a címvédő és a klubvilágbajnokságot egy alkalommal már elhódított Lokomotiv Moszkva ellen lép homokra, míg az utolsó csoportmeccsen csütörtökön a német bajnok Rostocker Robben lesz az ellenfél.


Volt öröm a meccs után
Forrsá: facebook

Strandlabdarúgó BL, eredmény:

Goldwin Pluss Bodon FC – Terracina 4-3 (2-0, 1-1, 0-2) – hosszabbítás után

Goldwin: Szacskó – Coimbra, Spacca, Ughy, Fekete
Cserék: Ulviczki, Berkes, Badalik, Angyalos, Besenyei
Gólszerzők: Spacca (3), Fekete, ill. Llorenç (3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik