Foci

Megátkozták Ronaldót, sérülése állítólag gyógyíthatatlan

Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott és a Real Madrid kiválósága egy ghánai boszorkánymester miatt maradhat le a június 12-én kezdődő viadalról.

Megvan Cristiano Ronaldo első vb-szelfije

Nana Kwaku Bonsam állítása szerint megátkozta a szélsőt, és azon van, hogy Ronaldo egy percet se léphessen pályára Brazíliában – írja a metro.co.uk.

Cristiano Ronaldo játéka egyelőre kérdéses a vb-n, ugyanis túlhajtotta magát, így a csapat következő két felkészülési mérkőzését ki is hagyja. A boszorkány viszont ezzel sincs megelégedve, az oldalvonalon túl szeretné látni a sztárjátékost az egész torna alatt.

Fotó: YouTube

“Tudom, milyen sérülése van Ronaldónak, jelenleg is ezen dolgozom” – kezdte nyilatkozatát Bonsam. “Komolyan beszélek. Múlt héten beszereztem négy kutyát, amelyek egy úgynevezett Kahwiri Kapam szertartáshoz voltak szükségesek. Négy hónappal ezelőtt megmondtam, el fogom érni, hogy Ronaldo ne játszhasson a vb-n, de legalábbis a Ghána elleni csoportmeccsen semmiképp. Spirituális betegséget akasztottam rá, ami gyógyíthatatlan.”

Ugyan a portugál csapatorvosok szerint a gárda legnagyobb egyénisége felépül az első mérkőzésre, Bonsamnak ehhez valószínűleg lesz még egy-két szava.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik