Foci

David Villa: Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam

David Villa vasárnap elismerte, hogy egy idény után elhagyja a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid labdarúgócsapatát.

A címvédő spanyol válogatottal a június 12-én kezdődő világbajnokságra készülő csatár úgy fogalmazott, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, de nem nevezte meg, hogy hova szerződik.

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a 32 éves futballista jelenleg Manchesterben tartózkodik, ahol az átigazolások alkalmával szokásos orvosi vizsgálaton vesz részt.

Fotó: Europress fotóügynökség

A megjelent beszámolók alapján Villa idén a Manchester Citynél fog edzeni és jövő februárban csatlakozik az angol klub és a New York Yankees baseballcsapat által tavaly alapított New York City FC-hez, amely 2015-től kezdi meg szereplését az MLS-ben, a tengerentúli bajnokságban.

A támadó a legutóbbi szezonban 15-ször volt eredményes, az Atléticóval megnyerte a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig döntőbe jutott. Korábban a Real Zaragozában, a Valenciában és az FC Barcelonában szerepelt, utóbbi együttessel BL-t is nyert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik