Foci

Hihetetlen történet C. Ronaldoról

A Real Madrid klasszisa a győztes BL döntő lefújását követően kirohant a pálya szélére és mezét egy Ronaldo mezben a pályára is bemászó férfinak adta, majd nyakába borult és sokáig meghitten ölelte. Ki lehet ő?

Az úr, egyes állítások szerint, bizonyos Albert Fantrau, aki Cristiano gyerekkori barátja. Egyszer azt nyilatkozta róla, hogy lényegében neki köszönheti a sikereit, ezért örökre hálával tartozik.

A korábban napvilágot látott történet szerint egy csapatban futballoztak a gyerekbajnokságban, amikor a Sporting Lisszabon képviselői eljöttek a meccsünkre. Azt mondták, azt szerződtetik az akadémiára, aki több gólt lő. Ronaldóék 3-0-ra nyertek, C. lőtte az elsőt, Albert fejelte a másodikat. A harmadiknál utóbbi egy az egyben vezette rá a labdát a kapusra. Kicselezte a hálóőrt és csak be kellett volna gurítania a labdát az üres kapuba, ehelyett bepasszolta barátjának. Így került Ronaldo a Sporting akadémiára. A meccs után megkérdezte tőle, miért nem vállalta el a góllövést, miért volt önzetlen? Mire Albert csak annyit mondott: mert jobb vagy nálam.

Miután a történet napvilágot látott, több lap is felkereste Albert Frantaut, aki ugyan munkanélküli, mégis átlag feletti körülmények között él családjával. Az egykori labdarúgó megerősítette a sztorit és elmondta, az ő karrierje lényegében az eset után véget ért. Amikor az újságírók megkérdezték, hogy miből képes finanszírozni a láthatóan fényűző életmódjukat, Frantau csak annyit közölt: “Cristianótól van minden”.

Más információk szerint bátyját, Hugo Dos Santos Aveirót szorította magához a 4-1-re megnyert BL döntő után.

Ettől még Fantrau barátjához fűződő fenti történet arról árulkodik, hogy Cristiano Ronaldónak nem csak a játéktudása, hanem a szíve is óriási!

No kérem, ezek után döntse el mindenki maga, kit és miért ölelget C. Ronaldo!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik