Foci

Bajnok a Loki, bár matematikai sansza még van a Győrnek

1-0-ra győzött a Debrecen a Puskás Akadémia vendégeként az OTP Bank Liga 29. fordulójának bepótolt találkozóján, így az utolsó kör előtt három pontos előnyre tett szert a rivális ETO-val szemben.

A felcsútiak szempontjából mondhatni tét nélküli összecsapás első félidejében nem esett gól, s igazán nagy veszélyben sem forogtak a kapuk.

A második játékrészben a jól védekező házigazdák védelmét végül Bouadla kiugratása törte föl, az indítással Bódi lépett ki s az ötösről a kapuba passzolt.

Fotó: MTI

A folytatásban volt esélye az egyenlítésre a Puskás Akadémiának, kisebb-nagyobb helyzeteiket azonban elpuskázták a biztosan bennmaradó csapat játékosai, így nem sikerült pontot csenniük a Lokitól.

A DVSC ezzel 62 ponttal áll a bajnoki tabella élén az őt 59 ponttal követő Győr előtt, de mivel sokkal jobb a gólkülönbsége a zöld-fehéreknél, így óriási csodára lenne szükség, hogy ne a debreceni együttes emelhesse magasba a bajnoki serleget jövő hét végén.

Eredmény – OTP Bank Liga, 29. forduló

Puskás Akadémia – DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Felcsút, 2127 néző, v.: Bognár T.

Puskás Akadémia: Hajdúch – Szélesi, Vaszicsku, Tamás M., Fabio – Polonkai (Szakály D., a szünetben), Tóth II. B. (Tischler, 72.) – Denkovic, Gallardo (Óvári, 75.), Czvitkovics – Lencse

DVSC-TEVA: Novakovic – Mészáros N., Brkovic, Máté P., Korhut – Bódi, Zsidai, Szakály P. (Vadnai, 80.), Mihelic (Bouadla, 63.) – Kulcsár T. (Tisza, 65.), Sidibe

gólszerző: Bódi (67.)

sárga lap: Fabio (78.), illetve Zsidai (83.), Korhut (93.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik