Foci

Százezrek vigadhatnak ma Madrid utcáin

A következő napok biztosan forró hangulatban telnek majd Madridban. A Bajnokok Ligája döntőjét követően a győztes csapat szurkolói ellepik majd a város egy részét.

Akár a Real, akár az Atlético emeli ma este magasba a BL-trófeát, az biztos, hogy Madridban örömünnep lesz. Vagy a Királyi Gárda, vagy a Matracosok drukkerei fiesztázhatnak majd a spanyol főváros utcáin.

A Santiago Bernabéuban hetvenezer Real-szurkoló, a Vicente Caldéronban ötvenezer Atlético-fanatikus nézi majd óriáskivetítőn a sorsdöntő összecsapást. Korábban arról is szó volt, hogy a drukkerek vegyesen, Madrid városközpontjában szurkolhattak volna csapatuknak, ez azonban biztonsági okok miatt nem valósulhatott meg.

“A River Plate és a Boca Juniors szimpatizánsait sem rakják soha egy légtérbe” – nyilatkozta Cristina Cifuentes, Madrid elöljárója.

Fotó: Europress fotóügynökség

A meccset követően – függően attól, hogy melyik együttes jön ki győztesen a párharcból – a drukkerek ellepik majd Madridot, s kezdődhet az egész éjszakán át tartó mulatozás. Várhatóan a Real győzelme esetén lenne nagyobb ünnep a spanyol fővárosban.

A Real Madrid nagyjából hajnali három órakor érkezik majd haza, vasárnap pedig Madrid utcáin és a Santiago Bernabéuban ünnepelnek majd BL-győzelem esetén. A L’Équipe információi szerint Carlo Ancelotti siker esetén a nagyérdemű előtt énekel majd.

Amennyiben az Atlético hódítja el a trófeát, akkor hétfőn lesz fieszta Madridban és természetesen a Vicente Caldéronban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik