Foci

A Fradi, a Loki és az MTK sem támogatja a bővítést

Domonyai László szerint a tervezet nincs kellően előkészítve és nem is indokolt.

Ahogyan arról írtunk, a Nemzeti Sport információi szerint az NB I pénteki ligaülésén téma volt a labdarúgó élvonal bővítése, amelyet a tervek szerint a következő szezonban vezetnének be. Tizenhárom klub képviselői voltak jelen az egyeztetésen – a DVTK, a Puskás Akadémia és a Videoton maradt távol – és ugyan a sportnapilap információ szerint mindenki rábólintott az ötletre, a Ferencváros azóta már bejelentette: Orosz Pál nemmel szavazott.

Később aztán a csakfoci.hu-n is megjelent egy cikk a témában, melyben Domonyai László, az MTK klubigazgatója öntött tiszta vizet a pohárba: a kék-fehérek sem támogatták a javaslatot. Az MTK és a Ferencváros mellett a DVSC-TEVA a harmadik klub, amelyeik nemmel felelt a felvetésre.

„Valóban felmerült ez a téma a bizottság mai ülésén, és a klubok többsége a feltett, a bővítésre vonatkozó kérdésre igennel felelt, az MTK részéről viszont nem kívántam ezt a javaslatot támogatni, mert felelős sportvezetőként úgy gondolom ez a tervezet nem kellően előkészített és nem is indokolt. Ezért tartózkodással éltem – a javaslatot a DVSC és a Ferencváros képviselője sem támogatta” – idézi Domonyai Lászlót a csakfoci.hu.

polls

Ajánlott videó

Olvasói sztorik