Foci

Eladó a Stadler-stadion

Az akasztói sportcentrumot szállodával együtt 220 millióért kínálják. 350-ért nem kellett senkinek.

A napokban felkerült az egyik internetes apróhirdetési oldalra a korábbi Stadler FC otthona, vagyis a Stadler-stadion. A “Futballstadion keresi új gazdáját!” szlogenű hirdetés szerint a pálya, a klubház, a kiszolgáló egységek, az öltözők közötti szauna és merülő medence, irodák, lelátó, vagyis a teljes létesítmény 220 millió forintért lehet azé, aki lát fantáziát az akasztói arénában – írja a Blikk.

A stadiont egyébként 1995-ben Stadler József építtette, és 1998-ig a Stadler FC-nek adott otthont, majd ezt követően az agárdi Gázszer FC otthona volt.

Fotó: magyarfutball.hu

Miután az üzletembert adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt elítélték, a felszámolócég 350 millióért adott volna túl az 5,7 hektáros területen.

“Sajnos kevés az érdeklődő, ezért vettünk vissza az igényeinkből. A stadionnal kapcsolatban csak parlagfű- és gyomírtást végeztetünk el, illetve riasztóberendezéssel biztosítjuk a terület védelmét, ez nem jelent többet évente 1-2 millió forintos kiadásnál” – mondta a Blikknek Kiss István, a Kft.munkatársa.

A Stadler FC 1994-ben megnyerte az NB II-t, így kapott jogosultságot az élvonalba, ahol a legjobb eredményük a 9. hely volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik