Foci

Pintért kommunikációs tréningre küldi az MLSZ

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a szövetség keddi küldöttgyűlésén a napirenden túl a szövetségi kapitányt ért kritikákra is rátért. Mit rátért, megoldást talált.

“Pintér Attila lelkesedését és szakmai felkészültségét a mai napig nem kérdőjelezték meg. A nyilatkozatait igen… Szerintem egyébként jól nyilatkozik, hiszen mindig őszintén beszél. A stílusán pedig egy kommunikációs tréninggel segítünk” – jelentette ki az elnök.

Meglehet, az első leckéket már megkapta a kapitány, hiszen a hétfői debreceni sajtótájékoztatón, ha nem is ékesszólóan, de sokkal higgadtabban, közérthetőbben, struktúráltabban a korábban minden második mondatában elhelyezett “azt gondolomok” nélkül tájékoztatta a sajtó munkatársait a csütörtökön esedékes barátságos meccs előkészületeiről.

A sport24 Pintér tavaly decemberi kinevezésekor írt kommentárjában kiemelte, bár az új kapitány mindenképpen megosztó személyiség, azt nem lehet tőle elvenni, hogy az elmúlt évtized legsikeresebb magyar edzője, ráadásul munkamániás és sokat kritizált stílusa is fejlődés jeleit mutatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik