Foci

Pintért kommunikációs tréningre küldi az MLSZ

Sport24
Sport24

2014. 05. 20. 13:18

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a szövetség keddi küldöttgyűlésén a napirenden túl a szövetségi kapitányt ért kritikákra is rátért. Mit rátért, megoldást talált.

Korábban a témában:

“Pintér Attila lelkesedését és szakmai felkészültségét a mai napig nem kérdőjelezték meg. A nyilatkozatait igen… Szerintem egyébként jól nyilatkozik, hiszen mindig őszintén beszél. A stílusán pedig egy kommunikációs tréninggel segítünk” – jelentette ki az elnök.

Meglehet, az első leckéket már megkapta a kapitány, hiszen a hétfői debreceni sajtótájékoztatón, ha nem is ékesszólóan, de sokkal higgadtabban, közérthetőbben, struktúráltabban a korábban minden második mondatában elhelyezett “azt gondolomok” nélkül tájékoztatta a sajtó munkatársait a csütörtökön esedékes barátságos meccs előkészületeiről.

A sport24 Pintér tavaly decemberi kinevezésekor írt kommentárjában kiemelte, bár az új kapitány mindenképpen megosztó személyiség, azt nem lehet tőle elvenni, hogy az elmúlt évtized legsikeresebb magyar edzője, ráadásul munkamániás és sokat kritizált stílusa is fejlődés jeleit mutatja.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.