Foci

Huszti tilosban parkolt 50 milliós luxusjárgányával

A Hannover magyar légiósa miközben egy kávézóban ücsörgött a Csörsz utcában, szabálytalanul egy buszmegálló végén hagyta autóját.

Kapcsolódó cikkek

A Blikk olvasóriportere dokumentálta öt remekbe szabott fotóval az esetet, amire nincs jobb jelző, a pofátlanság csimborasszója.

Huszti Szabolcs ugyanis miközben engedély nélkül kezdte meg szabadságát és a Hannover súlyos, 6 millió forintos büntetéssel fenyegeti, Budapesten, a Csörsz utcában, a MOM Park egyik kedvelt éttermének teraszán kávézgatott.

Ezzel nem is lenne gond. Azzal annál inkább, hogy eközben csodás sportautóját nem az üzletház mindent elnyelő parkolójában hagyta, hanem a szemközi buszmegálló végében, naná, hogy a tilosban….

Az autó teszi?

Huszti autóját a vezess is kipróbálta (nekik még azt mondták, 75 millió az ára), ami 201 ezer font mai árfolyamon. De mivel járnak a többiek? Cristiano Ronaldo nem lacafacázott, beszerzett magának egy 2014-es LaFerrarit 2 millió fontért (740 millió forint), Beckhamnek ellenben megfelel egy 350 ezer fontos Rolls Royce Phantom. Frank Lampard Huszti árfekvésében vett egy Ferrari 612 Scagliettit, míg Wayne Rooney kifejezetten ciki 150 ezres Aston Martin Vanquish S-sel teszi meg az utat otthonról az Old Traffordra. Drogba sem akar a kocsijával villogni, ugyanennyiért vet egy Mercedes SL65 AMG-t.

A Régi idők focija csodakapusa, Vallay pedig még azért harcolt a foci hőskorában, hogy kifizessék neki a villamosjegyet…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik