Foci

Diego Costa kihagyja a BL döntőt?

Bokasérülése miatt meglehet, szombaton nem lép pályára az Atlético Madrid gólgyárosa a Real Madrid elleni liszaboni Bajnokok Ligája döntőben.

Az Atlético Madrid csatára a hétvégi Barcelona elleni bajnoki címet eldöntő meccs (1-1) első félidejének 16. percében kellett lecserélni. A 2014-es bajnokcsapat orvosi stábja szerint Diego Costa szalagsérülése viszont annyira nem súlyos. No de mennyire?


Costa sérülését még a Barcelona játékosai is aggódva nézték
Fotó: Europress

A diagnózis szerint a 25 éves támadó időben felépül ahhoz, hogy spanyol válogatottként részt vegyen a június 12-én kezdődő világbajnokságon, viszont az orvosok legalább 15 nap rehabilitációt javasolnak, így ugorhat a BL-döntő.

Ugyanakkor láttunk már csodát, összedrótozott játékost. Így meglehet a klub kommunikációja csupán szemfényvesztés és Diego Simeone, az Atlético vezetőedzője a brazil születésű támadót simán pályára küldi szombat este Lisszabonban a Real Madrid elleni BL döntőn.

A Real Madridnál úgy néz ki Xavi Alonso biztosan (három sárga miatt), míg Pepe valószínűleg (vádlisérülés) nem játszhat a mérkőzésen

Diego Costa a szombati meccset és sérülését követően vasárnap este már látszólag gond nélkül
ünnepelt a szurkolókkal a madridi Neptuno téren

Fotó: europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik