Foci

Két évre írt alá a Barcelona új trénere

Luis Enrique ül le a katalánok kispadjára, miután az egykori kiváló spanyol labdarúgónak lejárt a szerződése a Celta Vigónál.

Az AS Roma és a Barcelona második csapatának korábbi vezetőedzője kétéves szerződést írt alá a katalánokkal. Bemutatására szerdán kerül majd sor.

A katalán klub az edzőváltás mellett arról is hírt adott hétfő este, hogy nem tartják meg a kapus José Manuel Pintót, helyére a német Borussia Mönchengladbach 22 éves hálóőre, Marc André Ter Stegen érkezik.

Továbbá visszatér a Barcához a 21 esztendős brazil Rafinha Alcántara a Primera Divisiónban játszó és legutóbb éppen Luis Enrique irányította Celta Vigótól, valamint a 20 éves Gerard Deulofeu az angol élvonalbeli Evertontól.

Fotó: Europress fotóügynökség

Könnyen lehet, hogy Luis Enriquét a gránátvörös-kék új igazolásával, André ter-Stegennel együtt mutatják majd be a nagyérdeműnek.

Hétfőn az is kiderült, hogy Lionel Messi marad a klubnál, az argentin tehetség ugyanis új kontraktus írt alá a Barcával.

A Barcelona Gerardo Martinóval a negyeddöntőig jutott a Bajnokok Ligájában, kikapott a spanyol Király Kupa döntőjében és második lett a spanyol bajnokságban, a Primera Divisiónban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik