Foci

Szerencsés góllal nyert a Malaga

Lényegében tét nélküli találkozón 1-0-ra győzte le a vendég Levante csapatát a Malaga a La Liga utolsó fordulójának nyitómeccsén.

Gól nélküli első játékrészt követően megérdemelten szerzett vezetést a házigazda Malaga, miután egy kavarodást követően Soler lőtt laposan a 16-os vonaláról, a guruló labda pedig a labák között és mellett utat talált a hálóba.

A folytatásban tíz emberre fogyatkozott a Levante Diop kiállítása nyomán, a hazaiak viszont nem tudták növelni előnyüket, még úgy sem, hogy a játékvezető a hosszabbításban büntetőt ítélt nekik, ezt ugyanis Casado elpuskázta.


Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.