Foci

Győzelemmel zárta a bajnokságot a Real Madrid

A fővárosiak hazai környezetben győzték le 3-1-re az Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Cristiano Ronaldo a bemelegítés közben megsérült.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A bajnoki versenyfutásból egy héttel ezelőtt szállt ki a Real Madrid, amely jövő héten a városi rivális Atlético Madrid ellen küzd meg a Bajnokok Ligája trófeájáért. Carlo Ancelotti ennek ellenére sem pihentette a sztárjait az Espanyol elleni, hazai szezonzárón. Kivéve az utóbbi időben sérüléssel bajlódót Cristiano Ronaldót, akit ugyan a kezdőbe jelöltek, azonban a portugál játékos megsérült a bemelegítés során. Helyette végül Isco lépett pályára.

Gólnélküli első félidőt követően a 64. percig kellett várni arra, hogy a meccs menetét irányító Real Madrid megszerezze a vezetést, Benzema szöktetése után Bale volt az, aki a kapufa segítségével a hálóba lőtt. A hajrában a csereként beálló Morata duplája döntötte el a meccset, a barcelonai klub Pizzi révén tudott szépíteni.

A Real Madrid győzelmével a tabella második helyére ugrott, és ha a Barcelona kikap az Atlético Madridtól, akkor a blancók zárják ezüstéremmel a bajnokságot.

Eredmény – La Liga, 38. forduló

Real Madrid – Espanyol 3-1 (0-0)
Gólszerzők: Bale (64.), Morata (86., 90+2.) illetve Pizzi (90.)

Videó – Ezzel a góllal nyert a Real Madrid:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik