Foci

Ezért nem lett Gattuso a Vidi edzője

Az olasz szakembertől azt várták volna, hogy nyerje meg a magyar bajnokságot.

Amint arról mi is írtunk, Gennaro Gattusóval hozták hírbe az OTP Bank Ligában szereplő Videoton labdarúgócsapatát, majd az elsőre kacsának tűnő sztroriól kiderült, hogy igaz: a székesfehérváriak valóban egyeztettek a játékosként világbajnoki címig jutó Gattusóval, aki végül nem lesz a piros-kékek trénere. Azt is elmondta, miért:

„Közel álltunk a megállapodáshoz, de végül nem mindenben tudtunk dűlőre jutni, így nem vágtam bele. Azt várták volna tőlem, hogy nyerjem meg a bajnokságot, ehhez azonban véleményem szerint igazolásokra is szükség lett volna. Végül tehát nem egyeztünk meg” – idézi a csakfoci.hu Gattuso Radio Sportnak adott nyilatkozatát.

„Nekem csak az a lényeg, hogy egy ígéretes projekten dolgozhassak. Nem a pénzért űzöm ezt a szakmát, hanem azért, mert imádom. Lett volna lehetőségem elmenni Malajziába vagy Katarba, de nemet mondtam, mert nem láttam a perspektívát.”

Mindez azt jelenti, hogy a Videotonnak tovább kell keresgélnie a piacon, ugyanis az már korábban biztossá vált, hogy José Gomes távozik a nyáron, így megüresedik a fehérvári kispad.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik