Foci

Ijesztő: kés állt a fűbe a focipályán

Az Atalanta - AC Milan hétvégi olasz bajnokin a hazai szurkolók megfeledkeztek magukról. Mindent a pályára dobtak, ami a kezük ügyébe akadt.

Talán nem is csoda, hogy a Milan nem tudott kellően a meccsre koncentrálni és egy 96. percben lőtt góllal 2-1-re kikapott Bergamóban. A hazai szurkolók ugyanis módszeresen kicsinálták a vendég csapat játékosait.

A folyamatos verbális szutyok mellett aprópénz, öngyújtó és banán landolt a pályán, de mondhatjuk, ez már-már hétköznapi. Az viszont nem, hogy egy kést is röppályára állított a Stadio Atleti Azzuri d’Italia stadion valamelyik eszement fanatikusa…

A szúró-vágó szerszám hegyével a földbe állva a fűben landolt, a milánói Kevin Constant mellett esett le. A játékos a bírónak megmutatta, mi történt, De Jong az AC Milan holland válogatott játékosai pedig gúnyosan megtapsolták az Atalanta drukkereit.


Ennek fele sem tréfa…
Forrás: vine.co

Mindez negyvenezer euró (12,1 millió forint) bírságot jelent az Atalanta számára. A bírság mellett szektorbezárással is bűnhődik az olasz bajnokság 11. helyezettje, de ennek végrehajtását egy évre felfüggesztették.

Az Atalanta elnöke, Antonio Percassi az eset után telefonon kért elnézést a milánóiak igazgatójától, Adriano Gallianitól. 

Mondjuk, ez a legkevesebb…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik