Foci

Diego Costa “összebútorozott” Mourinhóval

Angol lapinformációk szerint nyélbe ütötték az üzletet: a Chelsea még a brazíliai világbajnokság kezdete előtt megveszi az Atlético Madrid gólvágóját. A vételárat is tudni vélik - 32 millió font.

A Skysports és a Guardian is arról ír, hogy Diego Costa egy hónapon belül garantáltan aláír a londoni klubhoz. A brazil születésű, de a világbajnokságon a spanyol válogatottat választó méretes centerért Roman Abramovicsnak 32 millió fontot kell kipengetnie.


Diego Costa jó barátságban van a labdával
Fotó: europress

Nyilván ki fogja. A Premier League harmadik helyén záró Chelsea idén 31 góllal lőtt kevesebbet, mint a bajnok Manchester City és 30-al maradt el a második Liverpool mögött, ami ésszerűen arra sarkallhatja a klubvezetést, hogy megerősítse, kicserélje az idei 71-ből összesen 19(!!!) gólt jegyző Fernando Torres, Samuel Eto’o, Demba Ba csatártriót.

Diego Costa ezért is van már hosszabb ideje a Chelsea célkeresztjében. Igazság szerint csak az orosz tulajdonoson múlik a vétel, mivel nehéz elképzelni, hogy Jorge Mendes menedzser másnak adja el a gólgyárost. Egészen véletlenül ugyanis José Mourinhonak is ő a menedzsere…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik