Foci

Leigázta a Laziót az Inter, Zanetti búcsúzott Milánótól

Az Internazionale 4-1-re legyőzte a Laziót a Serie A 37. fordulójában, így szinte biztosan indulhat jövőre az Európa Ligában. Ez volt Javier Zanetti utolsó mérkőzése a San Siróban játékosként.

Hamar hátrányba került a milánói alakulat, ugyanis Biava már a mérkőzés első perceiben eredményes volt, egy szögletet követően közelről lőtt a hazai kapuba.

Sokáig nem tartott azonban a rómái öröm, Palacio pár perccel később egyenlített, sőt a félidő derekán Icardi góljával már vezetett az Inter, majd Palacio második találata már a kétgólos előnyt jelentette a fekete-kékeknek.

Fotó: Europress fotóügynökség

A második játékrész elején Javier Zanetti állt be az Interbe, őt hatalmas üdvrivalgás és taps fogadta a lelátóról utolsó milánói meccsén. Zanetti mindent megnyert csapatával: öt bajnoki cím, négy kupagyőzelem és négy Olasz Szuperkupa-győzelem mellett a Bajnokok Ligáját, az UEFA-kupát és a klubvilágbajnoki címet is elhódította.

A hajrában Hernanes adta meg a kegyelemdöfést a Lazionak, a vége tehát 4-1 lett, a Lazio pedig ezzel az eredménnyel több mint valószínű, hogy lemarad az európai kupaporondról.

Eredmény – Serie A, 37. forduló:

Inter-Lazio 4-1 (3-1)


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik