Foci

Olasz világbajnok lehet a Videoton edzője

A "Rino", vagy "Ringhio", szabad fordításban "Vicsorgó" becenévre hallgató Gennaro Gattuso Budapesten van. Ez tény. Állítólag a Videoton vezetővel tárgyal.

A Nemzeti Sport információi szerint Gennaro Gattuso Budapesten van. Többen látták őt a Liszt Ferenc reptéren. A 36 éves olasz világbajnok 2013 februárjában, a svájci Sion csapatánál fejezte be a labdarúgó pályafutását, úgy hogy a gyepről egyenesen a kispadra sétált és leült rá.

Májusban már menesztette is a tulajdonos, így nyártól elvállalta a Palermo vezetőedzői posztját. Az ottani góré, Maurizio Zamparini tán még több edzőt fogyasztott el eddigi klubvezető pályafutása alatt, mint Christian Constantin, a Sion első embere, így itt is rövid időt töltött csak el Gattuso.


Gattuso tiszta szívű, kiváló játékos volt
Fotó: Europress

A Milan egykori zseniális labdaszerző-középpályásának azóta nincs csapata.

Na már most: José Gomes egészen biztosan feláll a kispadról, nyártól nem ő lesz a Videoton vezetőedzője. Ezt ő maga jelentette be a sport tv Harmadik félidő című műsorában bő egy hete. A Honvédnál Marco Rossit elküldte Szabó György, közismertebb nevén George F. Hemingway tulajdonos, így ott is üres a kispad.

Gattuso tán jobban passzolna a Honvéd olasz vonalához, de tarifáját tekintve messze a kispestiek lehetősége felett áll, így ha valóban igazak az olasz hírek, miszerint Magyarországra munkavállalás miatt érkezett, úgy csak a Videoton jöhet számításba.

gianlucadimarzio.com egyenesen azt állítja, hogy már tárgyalt is szerdán a Videoton tulajdonosával, klubvezetőivel.

Gattuso névként nagy fogás lenne. Edzőként még nagy kérdőjel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik