Foci

A Vidi ellen is képtelen volt pontot szerezni a Honvéd

1-0-ra kikapott hazai környezetben a Videotontól az NB1 27. fordulójában, ezzel sorozatban hatodik bajnoki vereségét szenvedte el a Budapest Honvéd, amely ráadásul ezeken a meccseken mindössze egy gólt tudott lőni.

Marco Rossi hétközi lemondását követően Simon Miklóssal sem tudott javítani a fővárosi alakulat.

Erősebben, magabiztosabban kezdte a találkozót a Videoton, s bár az első játékrészben igazán nagy ziccere nem is adódott a vendégeknek, a szünet előtt Alvarez beadását Stopira vágta éles szögből a léc alá. Ezzel együtt döntetlen is lehetett volna a félidei állás, ám Hidi fejese a kapufán csattant, Bobál Gergely ismétlését pedig Calatayud fogta.

Fotó: MTI

A második játékrészben próbálkozott az egalizálással a Honvéd, de Bobál kísérleteinél rendre a kapus kezdében landolt, a hajrára pedig elfogyott a budapestiek ereje.

Győzelmével biztosan a tabella harmadik helyéről várhatja a következő fordulót José Gomes alakulata.

Eredmény – OTP Bank Liga, 27. forduló:

Budapest Honvéd – Videoton 0-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Solymosi

Budapest Honvéd: Kemenes – Lovric, Baráth, Ignjatovic, Alcibiade – Vécsei, Hidi, Kapacina (Csábi, 61.) – Prosser (Ayub, 56.), Bobál G. (Mensah, 85.), Job

Videoton: Calatayud – Brachi, Vinícius, Juhász, Stopira – Caneira – Oliveira (Nildo, 58.), Vitor Gomes, Sándor (Haraszti, 69.), Alvarez (Lupeta, 89.) – Nikolics

gólszerző: Stopira (43.)

sárga lap: Baráth (54.), Hidi (75.), Lovric (87.), illetve Sándor (30.), Oliveira (55.), Nildo (79.), Calatayud (89.), Lupeta (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik