Foci

Martino a Barca edzője akar maradni

Az argentin szakember nem akarja félbehagyni a Barcelonánál elkezdett munkát.

Annak ellenére, hogy hét év után először nagy valószínűséggel komoly presztízsű trófea nélkül zárja a szezont az FC Barcelona, Gerardo Martino vezetőedző reméli, a következő idényben is ő irányíthatja majd a katalán labdarúgó csapatot.

“Továbbra is abban bízom, hogy maradhatok” – jelentette ki az argentin tréner, akinek a szerződéséből még egy év van hátra.

A spanyol sajtó ugyanakkor hetek óta arról ír, hogy minden bizonnyal az idény végén menesztik Martinót. A legfrissebb értesülések szerint a klub korábbi játékosa, a jelenleg a Celta Vigót irányító Luis Enrique lehet az utódja.


Gerardo Martino maradna
Fotó: Europress Fotóügynökség

Martino arról is beszélt, hogy bár együttesének csupán minimális esélye van a bajnoki cím megszerzésére, arról addig nem mond le, amíg matematikailag elérhető a címvédés.

A Barcelona – amely az idényt hazai Szuperkupa-győzelemmel kezdte – a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott, míg a Spanyol Király Kupában a fináléban maradt alul az ősi rivális Real Madriddal szemben. A Primera Divisiónban három fordulóval a bajnokság vége előtt négy pont a hátránya az éllovas Atlético Madriddal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik