Foci

Hazatérne a Juventus

Antonio Conte (antonio conte, )
Antonio Conte (antonio conte, )

A torinói focicsapat 2-1-es hátrányból várja az Európa Liga elődöntőjének csütörtöki visszavágóját a portugál Benfica ellen.

A másodikszámú európai kupasorozat döntőjét idén Torinóban, a Juventus stadionjában rendezik, így labdarúgócsapat szurkolói abban bíznak, hogy a kedvencek kiharcolják a fináléban való részvételt. Ha pedig ott vannak, akkor meg is nyerik a sorozatot. Ehhez ugyanakkor lesz még egy-két szava a portugál Benficának is, amely ráadásul kedvező helyzetből várhatja a csütörtöki visszavágót, a portugálok ugyanis 2-1-re nyertek egy héttel ezelőtt hazai környezetben.

„Mindig a következő életed legfontosabb meccse – mondta Antonio Conte, a Juve vezetőedzője a meccs előtt. – A lényeg, hogy mindig megpróbáld a legjobb játékodat nyújtani, mindegy, mik a körülmények. Az első összecsapáson nem érdemeltünk vereséget, de tudjuk, mit kell tennünk a második meccsen. Magabiztos vagyok, mert a szurkolótáborunk ott lesz velünk.”


Antonio Conte magabiztosan nyilatkozott a visszavágó előtt
Fotó: Europress Fotóügynökség

„A lényeg, hogy a saját játékunkat játsszuk. A Juventus ugyan erős csapat, de mi meg a Benfica vagyunk, ehhez kell tartanunk magunkat, ugyanúgy kell kiállnunk ellenük, mint bárki más ellen” – vélekedett Jorge Jesus, akinek a dolgát sérülések nehezítik a csapat összeállításánál.

A másik ágon spanyol belharcot rendeznek, a Sevilla 2-0-s előnnyel utazik Valenciába.

A 21.05-kor kezdődő Juventus-Benfica mérkőzést a STORY4 jóvoltából a Sport24.hu-n is élőképen követheti figyelemmel. A közvetítés csak Magyarország határain belülről lesz elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik