Foci

Három játékosát felmentette a Mezőkövesd

Mezokovesd(960x640).jpg (mezőkövesd, )
Mezokovesd(960x640).jpg (mezőkövesd, )

Rajczi Péter, Vermes Krisztián és Farkas Balázs már nem játszik a hátralévő négy bajnoki fordulóban.

„A Mezőkövesd Zsóry vezetősége április 30-tól felmentette a munkavégzés alól Rajczi Péter, Vermes Krisztián és Farkas Balázs játékosokat. A hátralévő négy fordulóban az említett három játékos már biztosan nem lép pályára” – olvasható a Mezőkövesd focicsapatának honlapján a rövid közlemény, amely nem tér ki arra, hogy miért döntött így a klub.

A korábbi újpesti csatár, Rajczi Péter a szezont még Kecskeméten kezdte, ám idény közben csapatot váltott, hét meccsen azonban egyetlen gólt sem tudott mezőkövesdi színekben szerezni.

Vermes Krisztián Újpestről, egy hosszú sérülés után érkezett a borsodi alakulathoz. A védő három bajnokin jutott szóhoz.

A 34 esztendős Farkas Balázs már akkor kövesdi játékos volt, amikor a csapat még a másodosztályban volt, majd ősszel is stabil tagja volt az együttesnek. Az utóbbi időben, ha játszik, akkor is többnyire csak a kispadról beállva.

Az újonc Mezőkövesd a 15. helyen áll a bajnokságban, vagyis az utolsó előtti. Véber György csapatának nehéz dolga lesz a bennmaradásért folytatott versenyben, a borsodiak a hátralévő fordulókban a Ferencvárossal, a Péccsel, a Videotonnal, majd végül a Győrrel játszanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik