Foci

Dzsudzsáknak egyre esik az értéke

Az olaszcalcioblog.it állítása szerint a Dinamo Moszkva 9 millió euróért kínálja a portugál bajnoknak a legértékesebb magyar labdarúgót.

Az olasz szakportál csak kis Robbennek nevezi Dzsudzsák Balázst, és leírja, azt követően, hogy az Anzsi Mahacskala 13 millió euróért vette meg a PSV-től, amely már 19 millióért adta tovább a Dinamo Moszkvának, a támadónak jelen állás szerint kevesebb, mint felére zsugorodott az értéke. Szerintünk az orosz piav erősen túlértékelt, így valahol ez lehet a realitás.

Úgy tudják, a Dinamo bejelentkezett a Benficánál és immár “csak” 9 milliót kérnek a bal és jobb szélen is kiválóan egy-egyező támadóért. A “csakot” tessék tényleg idézőjelbe tenni! Ugyanis az a szolid 2,7 milliárd forint rengeteg. Nagyságrendileg a magyar élvonal hátsó 6-8 klubjának teljes éves költségvetése…

Dzsudzsákot nemrég a Lazióval hasonló nagyságrendű transzferdíjért hozták hírbe, de az olaszok még nem döntöttek, kivárnak. Nyilván a Benfica sem kapkod. Egyrészt azért, mert ugyan a bajnokságot már behúzta, de éppen EL elődöntő visszavágóra készül, másrészt meg Dzsudzsák lehetséges posztjain bizonyos Miralem Szulejmanival (szerb) és Guilherme Siqueira (brazil) meglehetősen magas szinten teszi a dolgát.

Mivel utóbbi csak kölcsönben van a Granadától attól függhet Dzsudzsák esetleges portugál jövője, hogy akarják-e és sikerül-e véglegesen kivásárolniuk a 28 éves brazil ballábast.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik