Foci

Dortmundból igazol az Újpest

Jérémy Serwy (jérémy serwy)
Jérémy Serwy (jérémy serwy)

A középpályás Jérémy Serwy személyében 22 esztendős belga középpályás érkezik a budapesti focicsapathoz.

Ugyan az Újpest labdarúgócsapata hivatalosan még nem jelentette be, de belga lapok szerint az OTP Bank Ligában szereplő lila-fehér klub három plusz két évre szerződtette Jérémy Serwyt. A 22 éves belga középpályás a német harmadosztályban vitézkedő Borussia Dortmund második csapatától érkezik majd a Megyeri útra.

A Serwy előbb a Standrad Liége-nél, majd a Charleroi-nál nevelkedett, utóbbi színeiben mutatkozott be a felnőttek között. Hazájában szerepelt még a Waregem és a Woluwe együttesében, majd jött a német kaland, igaz Dortmundban nem tudott megragadni, a mostani szezonban hét meccsen szerepelt a Borussia második csapatában, mindössze az egyiken kezdett.


Jérémy Serwy három plusz két évre érkezik a hírek szerint
Fotó: Europress Fotóügynökség

„A német stílus számomra túl kemény volt, de sokat tanultam az itt töltött időszak alatt” – mondta a sudinfo.be-nek Serwy, aki azt is elárulta, hogy az Újpest elnök-tulajdonosa, Roderick Duchatelet győzte meg arról, hogy a magyar élvonal és az Újpest a számára megfelelő állomás.

A 22 esztndős középpályás azt is elmondta, Standrad-nevelésként nem is lehet más a célja, mint hogyan olyan teljesítményt nyújtson, amellyel vissza tud kerülni Liége-be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik