Foci

Már csak három pont a Loki előnye

A Győr azzal, hogy 1-0-ra legyőzte az Újpestet az OTP Bank Liga 26. fordulójában, három pontra megközelítette az éllovas Debrecent.

A piros-fehérek az elmúlt hetekben nem úgy játszottak, mint ahogy azt egy bajnokesélyestől elvárhatnánk, így három meccsen át nyeretlenek maradtak az élvonalban, szombaton viszont visszataláltak a helyes útra.

Az üldöző Győr viszont nem tétlenkedett, elmúlt öt meccséből négyet megnyert, így négy fordulóval a zárás előtt lőtávolon belülre értek a zöld-fehérek.

Fotó: MTI

Ehhez kellett az, hogy vasárnap egy pocsék meccsen, minimális különbséggel 1-0-ra legyőzzék az Újpestet: az első félidő eseménytelensége után a 64. percben Andrić eldöntötte a meccset, igaz a harjában a lilák telibe találták a kapufát.

Sikerével az ETO már csak három pontra van attól, hogy az élre álljon. A következő fordulóban a Loki a Pápához, míg a Győr a Puskás Akadémiához látogat.

Eredmény – OTP Bank Liga, 26. forduló

Győri ETO FC-Újpest FC 1-0 (0-0)
gólszerző: Andric (64.)
sárga lap: Rudolf (42.), Andric (65.), Wolfe (88.), illetve Heris (28.)

Győri ETO FC: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 75.), Kamber, Strestík, Pátkai – Rudolf (Dudás, 81.), Varga R. (Andric, 57.)

Újpest FC: Dmitrovic – Litauski, Heris, Antón (Nagy J., a szünetben), Ngawa – Simon K. (Tshibuabua, 70.), Vasiljevic, Balogh B., Sankovic (Kosovic, a szünetben), Suljic – Kabát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik