Foci

Zöld jelzést kapott a Nagyerdei Stadion

Megkapta a használatbavételi engedélyt pénteken a debreceni Nagyerdei Stadion - közölte az MTI-vel a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós (NSR) Kft. kommunikációs vezetője.

A stadion teljesen elkészült, akár máris fogadhatná a vendégeit – tette hozzá Krecz Tibor megjegyezve, hogy a május 1-jei stadionavatóra rendkívüli az érdeklődés.

A 20 340 fős befogadóképességű Nagyerdei Stadion megnyitójára 160 pótszéket is betesznek, így 20.500-an követhetik nyomon a helyszínen az eseményeket.

Krecz Tibor elmondta: a kapukat május elsején 18.30-kor nyitják meg, a vendégek a 20.20-kor kezdődő nyitóünnepségig ismerkedhetnek a stadion épületével és környezetével.

Fotó: nagyerdeistadion.hu

Az avatógálát egyébként a Kodály Filharmonikusok közreműködésével tartják, a szervezők egyedülálló látványt, monumentális táncprodukciót, énekes sztárokat, világslágereket és magas színvonalú kísérőzenét ígérnek.

A műsorban mások mellett fellép Király Viktor, Keresztes Ildikó, Radics Gigi és Miklósa Erika. A rendezvény nemzetközi sztárja Lou Bega lesz. A nyitóünnepségen a debreceni Valcer Táncstúdió mutatja be speciális, erre az alkalomra készített koreográfiáját.

A körülbelül egyórás műsort a DVSC-DVSC, illetve DVSC All Star-Magyar Válogatott All Star gálamérkőzés követi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik