Foci

Zsinórban ötödik bajnokiját is megnyerte a Fradi

A Ferencváros 1-0-ra győzte le hazai pályán a Kaposvári Rákóczi csapatát az OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Az Európa Liga-indulást jelentő harmadik helyért küzdő zöld-fehérek a kiesés elkerülni vágyó kaposvári alakulatot látta vendégül a forduló nyitómeccsén.

Busai gólja döntött
Fotó: MTI

Az első játékrészben jóval a vendégek fölé nőtt játékban a Fradi, s Leonardo parádés passzát követően Busai a kaposvári hálóba is talált. A szünetig akár el is dönthette volna a találkozó sorsát a házigazda, ám Leonardo és társai rendre hibáztak ziccerekben.

A második félidőben aztán átadta a területet a Ferencváros, amire könnyen rá is fázhattak volna. Egészen a hajráig nem akadt ordító helyzete a sereghajtónak, pár perccel a vége előtt azonba Kink érkezett remekül egy beadásra, majd lőtt kapásból, ám Dibusz hatalmasat védett, így a Fradi nem egy, hanem három ponttal gazdagodott.

Eredmény – OTP Bank Liga, 26. forduló:

Ferencváros-Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)
Puskás Ferenc Stadion, 4000 néző, v:

Ferencváros: Dibusz – Besic (Ionescu, 59.), Mateos, Pavlovic, Bönig – Somalia, Cukic, Leonardo (Józsi, 89.), Gyömbér, Jenner – Busai (Böde, 80.) 

Kaposvári Rákóczi: Antal – Okuka, Mbemba, Lebbihi, Mulemo (Böjte, 84.)- Firtulescu (Bank, a szünetben), Bőle, Balázs B., Diallo (Murai, 68.), Florean – Kink

gólszerző: Busai (12.)

sárga lap: Pavlovic (31.), Busai (56.), Cukic (64.), Gyömbér (71.), illetve Mbemba (19.), Kink (25.), Balázs B. (74.), Murai (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik