Foci

12 éves csúcsbeállításra készül a Fradi

Péntektől elindul a hajrá a labdarúgó NB1-ben - feltéve, ha az utolsó öt fordulót annak tekintjük. Nyitányként a dobogós helyezésre pályázó Fradi a kiesés ellen menekülő Kaposvárt fogadja a Puskás-stadionban. A fővárosiak zsinórban ötödször nyerhetnének.

Mit gondolnak mikor volt olyan utoljára a Fradi történelmében, hogy a csapat egymást követő öt mérkőzésen győztesen hagyja el a pályát? Bizony rég – 2002 ősze óta nem. Akkor Garami József irányította a Fradit és 2002. szeptember 27. – november 8-ig (Békéscsaba szakította meg) nem találtak legyőzőre.

Most, Thomas Doll irányításával 12 év után újra lehet ötös nyerő széria, feltéve, ha pénteken 19 órától sikerül a kiesés ellen lassan kilátástalan harcot vívó, tök utolsó Kaposvárt maga alá gyűrniük.

Valljuk meg őszintén, nem tűnik lehetetlen küldetésnek, hogy a német szakemberrel március 19.-én a Lombard Pápa (4-0) ellen meglódult szekér, az Újpest (2-1), a Puskás Akadémia (1-0) és a Bp. Honvéd (2-0) után továbbra is zökkenő nélkül haladjon tovább.

Az NB1 26. fordulójának programja:

Április 25., péntek:

Ferencváros – Kaposvári Rákóczi 19 óra

Április 26., szombat:

Puskás Akadémia – Videoton 14 óra
MTK – Lombard Pápa 16 óra
Haladás – Mezőkövesd 16 óra
DVSC-Teva – Kecskemét 18 óra
Diósgyőr – MVM-Paks 20 óra

Április 27., vasárnap:

Győri ETO – Újpest 16.30 óra
Pécsi MFC – Bp. Honvéd 18.30 óra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik