Foci

Dzsudzsákot most a Lazióval hozták hírbe

Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő labdarúgócsapat a nyári átigazolási szezonban leigazolná a Dinamo Moszkva magyar szélsőjét.

A római Il Messagero keddi számában már említést tett a magyar válogatott esetleges szerződtetéséről. A témát szerdai lapszámában is folytatta, ami azt jelenti, hogy a hír – miszerint a Lazio a várhatóan a Juventushoz szerződő Senad Lulicot pótolná a 27 éves jobb és bal szélen is bevethető szélsővel – nem légből kapott.

A lap elképzelhetőnek tartja a játékos szerződtetését mert szerintük Dzsudzsák elvágyódik a moszkvai csapatból és ezért a Dinamo 8-10 millió euró közötti összegért elengedné. Az Il Messagero szerint Dzsudzsák illene a Lazio taktikájába.


Dzsudzsák keresett portéka a labdarúgó munkaerő-piacon
Fotó: Europress

„Gyors valamint technikailag képzett, ideális lehetne a Lazio által favorizált 4-3-3-hoz”– írja a lap.

A magyar szélső neve az utóbbi időben rendbe szóba kerül az átigazolási piacok megnyitása előtt. Hogy ezeket a híreket a menedzsere generálja, vagy valós klubszándék áll mögötte azt nem tudjuk, de tény, például a Liverpoollal és az Interrel már tavaly nyáron is hírbe hozták. Idén márciusban egy ukrán sportlap az angol vonalat újra megerősítette arra hivatkozva, hogy ha a Dinamo nem végez BL-t érő helyen a bajnokságban, akkor biztosan elmegy, eladják a ballábas játékost. A Dinamo jelenleg negyedik, és távol álla a BL-től.

Ettől Dzsudzsáknak még élő szerződése van, remekül érzi magát Moszkvában, rendszeresen játszik, de nyilván nem zárkózik el semmi elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik